Suffy goat selepas susu badan

Suffy goat selepas susu badan
Si adik nak masuk 2 tahun dah bulan 3 ni tapi masih menyusu badan. Aku ingat senang je nak tukar susu si adik ni rupa nya lagi susah dari Asyraf. Even asyraf yang hisap botol sepenuh nya dari ebm pun senang je bagi susu formula. Si adik berapa banyak jenis susu formula aku cuba bagi tapi semua gagal kecuali satu jenis ni je. Suffy goat.



Lepas tu bukan semua orang bagi susu dia nak minum tau. Peng…
Syok layan ATV Adventure Park KL dekat Kemensah

Syok layan ATV Adventure Park KL dekat Kemensah

Bila mak orang terlepas kejap main aktiviti lasak macam ni memang lain macam aura tu. hahah Aku ni pula memang sejenis suka aktiviti lasak. Bila ada peluang kita sapu aja. Last main ATV dekat sunway lagoon tahun bila en…
Resipi ayam kicap pedas berapi ala 3 budak gemuk

Resipi ayam kicap pedas berapi ala 3 budak gemuk

Aku tau resipi ayam kicap ni macam biasa je kan tapi kalau olah sana sikit sini sikit confirm padu weh. Biasa aku masak aku letak air bagi macam ada kuah sikit tapi kali ni aku try tak guna air pun kecuali masa nak ble…
Water Rafting dan Flying Fox Ulu Slim Perak

Water Rafting dan Flying Fox Ulu Slim Perak

Aktiviti extreme ni memang aku suka sangat la. Kalau di beri peluang memang aku confirm join. Cuma bila dah kahwin dan ada anak ni kena fikir panjang sikit. Budak pejabat aku plan water rafting ni bulan November tahun l…
Trip ke Jepun - Osaka Day 2 (Osaka Museum & Osaka Bay)

Trip ke Jepun - Osaka Day 2 (Osaka Museum & Osaka Bay)

Walaupun tak cukup rehat sebab sampai pun tengah malam buta lepas tu anak pula tak nak tidur. Biasa la travel with kids ni mak ayah dia la kena jadi super power. Subuh dekat Jepun awal dalam pukul 4.30 pagi macam tu. Na…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...