Pilihan mesin basuh frontload dan dryer heat pump

Pilihan mesin basuh frontload dan dryer heat pump
Bila mesin basuh rumah buat hal lepas tu sekarang ni pula musim hujan memang terasa susah juga. Walaupun ada pilihan dobi zaman sekarang tapi masalah aku pula tak pernah pergi dobi layan diri tu sendiri sepanjang hidup ni. Maka masa mesin rosak ni la terpaksa juga pergi dobi itu pun terkial-kial. Kena tanya orang dekat situ cara guna.. sabun macam mana dan lain-lain sementara nak tunggu hujung mi…
Trip Cuti Sekolah - The Haven Resort Ipoh sebelum lockdown

Trip Cuti Sekolah - The Haven Resort Ipoh sebelum lockdown

Selalu tengok orang jalan-jalan cari makan dekat Ipoh Perak ni. Sebelum ni dah pernah pergi dengan keluarga mentua tapi memang pergi water themepark Lost World of Tambun jela. Tak keluar jalan-jalan pekan Ipoh pun. Tapi…
Bajet dan Itinerary Trip ke Osaka Jepun

Bajet dan Itinerary Trip ke Osaka Jepun

Biasa aku suka buat summary setiap trip luar negara sebab senang nak rujuk. Biasa la layout blog pun kadang-kadang tak berapa nak betul. Layout blog aku sekarang ni tak pasti la apa masalah. Kalau buka guna hp tak boleh…
Review homestay besar dekat Jepun

Review homestay besar dekat Jepun

Biasa dengar guesthouse atau homestay dekat Jepun semua kecil comel molek je kan? Aku pun sebenar kagum gila masa masuk rumah ni. Tak sangka ada rumah besar macam ni untuk kami 16 orang. Mula-mula dulu ingat kami kena a…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...