McDonald’s Malaysia mengumumkan sumbangan sebanyak RM545,000 di Kelantan

McDonald’s Malaysia mengumumkan sumbangan sebanyak RM545,000 di Kelantan
Program Komuniti McDonald memperkenalkan perlbagai inisiatif dengan matlamat memberi impak positif kepada masyarakat di sekitar lokasi operasinya dan McDonald's Malaysia juga mengumumkan sumbangan sebanyak RM545,000 bagi manfaat golongan kurang berkemampuan di Kelantan. Penyampaian sumbangan Program Komuniti Peringkat Negeri Kelantan ini diadakan di restoran terbaru McDonald di Kelantan iaitu…
Trip ke Jepun - Osaka Day 1

Trip ke Jepun - Osaka Day 1

Semangat nak sambung cerita Jepun. Plan asal dari 5 hari berubah jadi 6 hari lepas tu ubah lagi jadi 7 hari. hahah sebab sehari kira travelling saja dah tu yang last-last confirm 7 hari. Itu pun rasa sekejap sangat weh.…
Plan ke Jepun dengan family besar

Plan ke Jepun dengan family besar

Ramai pesan kalau dah update blog pasal Jepun bagitau. Ni nak dekat sebulan dah balik tapi masih tak sempat nak update. Nak transfer gambar pun ada masalah tu sebab la asyik tertangguh je nak update. Trip Jepun kali ni …
Komplikasi cabut gigi - warded

Komplikasi cabut gigi - warded

Ini sambungan rentetan aku cabut gigi tempoh hari sampai kena warded. Dah la masa ni aku follow up balik hospital lenggang kangkung. Beg pam pun aku tak bawa sebab ingat nak check je sebab apa bengkak dan aku tak sangka…
Info dan persediaan bila beli rumah dari pemaju

Info dan persediaan bila beli rumah dari pemaju

Tahu tak ada beza beli rumah subsale dengan direct developer? Rumah kami sebelum ni rumah subsale dan tak perlu banyak nak sediakan pun selain barang elektrik dan perabot rumah sahaja. Kali ni rumah baru dari pemaju so …
Makanan untuk kaki travel - travel food Brahim’s

Makanan untuk kaki travel - travel food Brahim’s

Sementara anak taknak tidur ni terasa nak update blog kejap. Mood blogging bukan kira masa sangat.    Lama dulu aku dah pernah update pasal travel food jenama Brahims ni kan. Saja la aku nak tambah sikit update terkini.…
Teh BOH teh tempatan experteas selama 90 tahun

Teh BOH teh tempatan experteas selama 90 tahun

Siapa suka teh o ais kita geng wak. Musim panas lagi sekarang ni tapi rasa Malaysia ni sepanjang tahun memang panas je. Lemah kalau nak buat aktiviti luar sekarang ni. Nak bawa diri pun malas lagi pula nak kena kepung a…
Buat passport baby Malaysia

Buat passport baby Malaysia

Post untuk kenangan sahaja. Hari ni baru siap buat passport untuk baby. Bila ada baby ni yang untung ada no khas so tak perlu tunggu lama macam no biasa tu. Ni aku cerita pengalaman sendiri la ye sebab bukan tiap tahun …
Resipi nasi daging utara simple

Resipi nasi daging utara simple

Sementara ingat ni baik la update terus post pasal resipi nasi daging. Sama semua resipi aku mudah je sebab aku kan “rajin” sangat. Cuba elak cakap malas sebab kata-kata kan doa. Hahah Kali ni aku update resipi latest n…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...