Buat passport baby Malaysia

Buat passport baby Malaysia
Post untuk kenangan sahaja. Hari ni baru siap buat passport untuk baby. Bila ada baby ni yang untung ada no khas so tak perlu tunggu lama macam no biasa tu. Ni aku cerita pengalaman sendiri la ye sebab bukan tiap tahun buat passport pun.



Passport baby tahun 2015
Masa aku buat passport Asyraf dulu sekali dengan renew passport kami laki bini sekali. So memang untung la juga masa tu. Seingat aku tak…
Resipi nasi daging utara simple

Resipi nasi daging utara simple

Sementara ingat ni baik la update terus post pasal resipi nasi daging. Sama semua resipi aku mudah je sebab aku kan “rajin” sangat. Cuba elak cakap malas sebab kata-kata kan doa. Hahah Kali ni aku update resipi latest n…
Bedak Agnesia kawal peluh dan bau badan

Bedak Agnesia kawal peluh dan bau badan

Setelah hampir seminggu aku cuba guna bedak Agnesia sahaja tanpa deodorant. Aku sangat teruja sebab memang berkesan kawal peluh dan bau badan. Masa hari pertama nak cuba tu aku siap standby deodorant dan extra baju kot …
Resipi nasi ayam madu paling cepat dan sedap

Resipi nasi ayam madu paling cepat dan sedap

Kalau korang sama macam aku. Nak masak pun berperang dengan anak-anak. Semua kalau boleh nak bergantung je dekat mama dia ni. So korang di blog yang betul. Kekadang teringin nak masak nasi ayam tapi rasa renyah kan. Iku…
Berkumpul di Restoran De.Wan by Chef Wan

Berkumpul di Restoran De.Wan by Chef Wan

Jarang-jarang sekali pergi “mengopi” with the girls only ni. Tapi macam biasa la plan lain jadi lain so susah laa kalau nak plan apa-apa ni sebab masing-masing ada komitmen sendiri kan. Dari asal semua nak bawa family l…
Pencuci muka untuk semua jenis kulit – Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Pencuci muka untuk semua jenis kulit – Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Masalah kebanyakan orang dalam pemilihan pencuci muka ni antaranya sebab tak pasti jenis kulit muka lepas tu masuk drugstore main beli je apa yang ada. Janji dapat cuci muka lepas tu bila muka break out, kusam ke berjer…
Cabut gigi sampai kena warded

Cabut gigi sampai kena warded

Sebelum cerita ni basi atau aku sendiri yang lupa baik la buat post sebagai kenangan. Sejujurnya aku tak pernah ada masalah gigi dan last jumpa dentist pun masa sekolah menengah rasa nya ke sekolah rendah tapi yang past…
Pakar telinga Thomson Hospital - tahi telinga tersumbat

Pakar telinga Thomson Hospital - tahi telinga tersumbat

Taik telinga anak keras? Euwww geli kan? Mungkin ada setengah orang akan rasa eh kotor la cakap pasal ni tapi ada juga yang akan google cari maklumat mengenai taik telinga keras dan apa patut buat. Aku la antara nya. Ha…
Sedondon di hari raya

Sedondon di hari raya

Paling tak sabar pula nak raya sebab nak cuti panjang weh. Penat gila sekarang kerja jaga site tengah panas. So raya nanti aku nak cari orang yang guna hp ada beauty effect je untuk bergambar. Aci tak? hahahha Brightnes…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...