Water Rafting dan Flying Fox Ulu Slim Perak

Water Rafting dan Flying Fox Ulu Slim Perak
Aktiviti extreme ni memang aku suka sangat la. Kalau di beri peluang memang aku confirm join. Cuma bila dah kahwin dan ada anak ni kena fikir panjang sikit. Budak pejabat aku plan water rafting ni bulan November tahun lepas dan masa ni memang musim hujan. Kalau ikut hati memang tak fikir panjang letak je nama join kan. Tapi sebab fikir macam bahaya je musim hujan main air ni buat aku tak jadi nak…
Trip ke Jepun - Osaka Day 2 (Osaka Museum & Osaka Bay)

Trip ke Jepun - Osaka Day 2 (Osaka Museum & Osaka Bay)

Walaupun tak cukup rehat sebab sampai pun tengah malam buta lepas tu anak pula tak nak tidur. Biasa la travel with kids ni mak ayah dia la kena jadi super power. Subuh dekat Jepun awal dalam pukul 4.30 pagi macam tu. Na…
Trip Cuti Sekolah - Bukit Gambang Waterpark Pahang

Trip Cuti Sekolah - Bukit Gambang Waterpark Pahang

Matlamat utama sebenar nya nak ke Bukit Gambang waterpark ni la. Check out pagi-pagi terus gerak kesana awal sebab nak booked tempat dalam tu. Cuti sekolah ni walaupun musim hujan tak tentu juga takut ramai kan. Breakfa…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...