Farm In The City Sri Kembangan - tempat menarik bersama keluarga

Farm In The City Sri Kembangan - tempat menarik bersama keluarga
Assalammualaikum dan hi guys... bukan main omputih kan. Nak buat macam mana sejak selalu sangat dapat komen dan email dari omputih ni. Kot masuk blog aku nak baca siap google translate ke kan so secara tak langsung aku kena la karang ayat penuh dan cuba tidak menjadi budak wechat. kah kah kah. Aku makin tua sebab dah banyak word wechat aku tak faham. fuhhhh



Okay sambung cerita Hari Malaysia 2018,…
Shah Alam Breakfast Run 2018

Shah Alam Breakfast Run 2018

Aku rasa event Shah Alam Breakfast Run 2018 (4 Ogos 2018) derserve a blog post sebab this is my first event after a long break weh. Poyo je ayat padahal sibuk menguruskan rumah tangga. Lepas kahwin mana aku buat aktivit…
Traveloka Sale-abration & Matta Fair 2018 - lebih diskaun tambahan

Traveloka Sale-abration & Matta Fair 2018 - lebih diskaun tambahan

Pagi ni secara tak sengaja aku usha semua page dan baca itinerary orang ke Jepun. Plan asal nak ke Hong Kong atau Perth je tapi husband aku insist nak Jepun juga so sebagai isteri solehah akak study la pasal Jepun dan l…
Kira Kira Baby Malaysia - Produk penjagaan baby dengan inovasi Jepun

Kira Kira Baby Malaysia - Produk penjagaan baby dengan inovasi Jepun

Hi aunty semua... pernah dengar brand Kira Kira Baby? Kira Kira adalah jenama lampin dan penjagaan baby premium yang lengkap dengan inovasi teknologi Jepun yang kini di Malaysia untuk membantu baby anda membesar dengan …
Boga Fit - yoga atas air

Boga Fit - yoga atas air

Bogafit Sejenis yoga atas air. Ini semua plan member-member aku. Kebetulan hari dorang discuss pasal ni aku busy tapi main letak je nama sekali. Kira "I trust them". Follow saja sebab yang aku tau dorang suru…
Review Kayu Manis Spa - tempat urut yang best

Review Kayu Manis Spa - tempat urut yang best

Boleh tak rasa stress sebab post ni patut aku dah update lama tapi entah macam mana masa aku buka untuk edit sikit baru ni tiba-tiba terdelete habis satu entry. Terus rasa fed up dah nak taip baru. Tapi macam rugi pula …
Resipi roti jala dan kuah durian

Resipi roti jala dan kuah durian

Kebiasaan orang makan roti jala dengan kuah gulai atau kari kan tapi aku pula suka roti jala dengan serawa durian je. Selain dari tu aku rela makan roti jala kosong atau tak makan la senang cerita. So sementara musim du…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...