Gagal VBAC dan trauma hospital

Gagal VBAC dan trauma hospital
Baru aku faham maksud trauma bersalin. Masa bersalin anak pertama dulu aku tak rasa sangat trauma tapi macam seram pula nak karang pengalaman aku beranak yang kedua ni. Berbeza dengan yang pertama tapi tak boleh nak compare sebab bukan apple dengan apple kan. Lagi pun dua-dua ada baik buruk nya sendiri. So aku harap sesiapa yang baca ni pun akan baca dengan hati yang tenang dan terbuka. hahaha Sa…
Review Kinrara Resort - Bercuti dalam bandar

Review Kinrara Resort - Bercuti dalam bandar

Family day dan juga birthday trip konsep. Aku tengah excited nak share pasal staycation kami satu keluarga. Bukan setakat keluarga kecil aku tapi kali ni sekali dengan semua family aku. Family aku ni paling susah nak ku…
Transformasi R&R Plus Highway - Jalin Kerjasama dengan Jenama Besar dan menaik taraf R&R

Transformasi R&R Plus Highway - Jalin Kerjasama dengan Jenama Besar dan menaik taraf R&R

Wahai warga Malaysia, biasa guna PLUS highway? Jangan kata tak pula sebab highway PLUS la antara highway paling ramai pengguna tau. Dari utara ke selatan. Aku pun paling banyak guna PLUS highway dan kalau lalu highway m…
Pos barang ke luar negara guna Flexipack

Pos barang ke luar negara guna Flexipack

Cara pos barang ke luar negara Kebanyakkan orang kenal poslaju kan. Nak pos barang je yang pertama sekali korang mesti fikir poslaju walaupun ada je servis lain macam citylink ke skynet ke tapi ramai orang kenal poslaj…
Farm In The City Sri Kembangan - tempat menarik bersama keluarga

Farm In The City Sri Kembangan - tempat menarik bersama keluarga

Assalammualaikum dan hi guys... bukan main omputih kan. Nak buat macam mana sejak selalu sangat dapat komen dan email dari omputih ni. Kot masuk blog aku nak baca siap google translate ke kan so secara tak langsung aku …
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...