Rawat masalah rambut gugur dengan CADEAU

Rawat masalah rambut gugur dengan CADEAU
Aku agak ramai yang tunggu review aku pasal produk hair treatment jenama CADEAU ni sebab ramai kawan-kawan aku tau yang aku sekarang tengah stress pasal rambut gugur lepas beranak Amsyar. Beza masa beranak Asyraf, tak seteruk sekarang. Tahap teruk aku maksudkan tu tiap kali mandi dan syampu, rambut gugur tu segenggam tau. Dekat lubang saluran air tu hitam rambut je haaaa dah macam sakit apa dah. …
Ubat chicken pox

Ubat chicken pox

Masa tengok anak orang kena chicken pox berdebar juga sebab anak aku belum kena so bermakna kena standby je kan bila-bila masa akan kena. Chicken pox ni kata nya setiap orang akan kena juga sekali kan. Bila kena chicken…
Pengambilan ubat cacing 6 bulan sekali

Pengambilan ubat cacing 6 bulan sekali

Baru ni aku tengok anak sulung aku Asyraf start tak suka makan pastu makin kurus dah. Nak susu je taknak makan. Budak ni bila tak makan sangat akan pakej dengan meragam la. Mula la perangai macam-macam. Semua benda tak …
Al' Ard minyak zaitun dari pokok tertua mencecah usia 500 tahun - Al Masoud Trading

Al' Ard minyak zaitun dari pokok tertua mencecah usia 500 tahun - Al Masoud Trading

Biasa tak tengok rancangan memasak? Kebiasaan chef akan guna olive oil untuk masak kan. Dekat rumah ni kalau tak tau nak tengok rancangan apa memang aku buka je channel masakan. Lepas tu mula la teringin semua menu dala…
Regalia Suites Kuala Lumpur - 5th wedding anniversary

Regalia Suites Kuala Lumpur - 5th wedding anniversary

A great marriage is not when the perfect couple comes together but it is when an imperfect couple learns to enjoy their differences . - quote of the day Regalia Suites 11-12 Ogos 2018 Tahun ni kami memang tak berjalan j…
Pembersih wanita - Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White

Pembersih wanita - Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White

Macam segan pula aku naik taip post ni tapi kena juga share untuk maklumkan pada wanita diluar sana. Korang tahu tak bahagian intim wanita mudah berubah warna gelap atas beberapa faktor seperti faktor usia, ketidakseimb…
Pengalaman di wad hospital

Pengalaman di wad hospital

Ni sambungan dari post sebelum ni gagal vbac dan trauma hospital . Lepas skin to skin sekejap then nurse bawa baby cuci dan masa ni baru aku rasa penat nak tidur je. Masa tengah jahit tu aku pejam mata tidur kejap sebelu…
Gagal VBAC dan trauma hospital

Gagal VBAC dan trauma hospital

Baru aku faham maksud trauma bersalin. Masa bersalin anak pertama dulu aku tak rasa sangat trauma tapi macam seram pula nak karang pengalaman aku beranak yang kedua ni. Berbeza dengan yang pertama tapi tak boleh nak com…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...