Sedondon di hari raya

Sedondon di hari raya
Paling tak sabar pula nak raya sebab nak cuti panjang weh. Penat gila sekarang kerja jaga site tengah panas. So raya nanti aku nak cari orang yang guna hp ada beauty effect je untuk bergambar. Aci tak? hahahha Brightness kena tinggi sebab aku dah sunburn gelap!!! arghhh stress nya. Rosak la gambar raya aku tahun ni. Tak boleh nak bayang ni apa rupa nanti. Kalau kaya dah beli Huawei P30 Pro dah se…
Tips beli tiket kapal terbang untuk bilangan ramai

Tips beli tiket kapal terbang untuk bilangan ramai

Rasa macam nak update pasal booking tiket kapal terbang dalam kumpulan yang ramai. Pernah tak terfikir pasal ni? Aku pun kalau tak sebab nak kena beli tiket ramai-ramai confirm la sampai ke sudah tak ambil port sangat. …
Misi mencari susu formula untuk anak

Misi mencari susu formula untuk anak

Aku dah mula risau ni bila anak taknak minum susu formula. Memang betul bagus susu badan tapi kalau susu badan makin sikit kena juga cuba start bagi formula kan. Nak kena ajar juga. Lain la stop susu badan dan okay je m…
Kedai Emas Hajjah Halijah - emas murah tanpa upah di Sg Petani Kedah

Kedai Emas Hajjah Halijah - emas murah tanpa upah di Sg Petani Kedah

Dulu aku tak suka barang kemas. Dari kecil weh dah mcam tomboy haaa. Jangan kan barang kemas tapi kalau aku pakai baju kurung pun dah kira paling bagus. Punya la susah nak bagi aku nampak feminin. Ingat dulu kalau raya …
Review Arte Plus Ampang

Review Arte Plus Ampang

Masa aku share pasal aktiviti sepanjang dekat Arte Plus tempoh hari. Memang banyak message aku dapat yang tanya pasal tempat ni. Aku ingat ramai je tahu rupanya tempat ni memang brand new service residence dan tak ramai…
Tiada masalah kembung perut dengan Surya Apple Cider Vinegar (ACV)

Tiada masalah kembung perut dengan Surya Apple Cider Vinegar (ACV)

Alhamdulilah dah lama tak kena kembung perut. Kalau dulu selalu juga kena. Mungkin sebab aku amalkan minum Apple Cider Vinegar (ACV) by Surya ni kot. Aku baca ramai share bagus minum ACV untuk mengatasi masalah kembung …
Avillion Port Dickson

Avillion Port Dickson

Aku nak share cerita bulan January 2019 boleh tak? Punya la lama baru nak update. Tahun ni akan menjadi tahun paling busy aku sebab nya aku banyak kena handle kids alone. Husband aku makin double triple busy. Tak apa la…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...