Boga Fit - yoga atas air

Boga Fit - yoga atas air
Bogafit
Sejenis yoga atas air. Ini semua plan member-member aku. Kebetulan hari dorang discuss pasal ni aku busy tapi main letak je nama sekali. Kira "I trust them". Follow saja sebab yang aku tau dorang suruh aku join dorang pergi gym. Aktiviti apa aku tak ambil tau lagi masa ni. hahahaha Kebetulan minggu tu laki aku free nak tolong jaga anak dan dia pun bagi aku join kan tu yang leta…
Review Kayu Manis Spa - tempat urut yang best

Review Kayu Manis Spa - tempat urut yang best

Boleh tak rasa stress sebab post ni patut aku dah update lama tapi entah macam mana masa aku buka untuk edit sikit baru ni tiba-tiba terdelete habis satu entry. Terus rasa fed up dah nak taip baru. Tapi macam rugi pula …
Resipi roti jala dan kuah durian

Resipi roti jala dan kuah durian

Kebiasaan orang makan roti jala dengan kuah gulai atau kari kan tapi aku pula suka roti jala dengan serawa durian je. Selain dari tu aku rela makan roti jala kosong atau tak makan la senang cerita. So sementara musim du…
BORONG BARANG BABY DI BIG BABY FAIR LAZADA SALE

BORONG BARANG BABY DI BIG BABY FAIR LAZADA SALE

Rasa macam semalam baru aku cerita pasal beli barang elektrik dekat LAZADA lepas tu hari ni sambung lagi cerita LAZADA. Mana tak nya LAZADA tengah Big Baby Fair sale mesti la kena share. Masa ni la sesuai borong pampers…
Deep freezer murah di Lazada - Simpan stok ebm

Deep freezer murah di Lazada - Simpan stok ebm

Masa menyusukan Asyraf dulu aku tak share pun dekat blog. Masa tu malas gila blogging hahahha tapi kali ni aku tak boleh malas sebab nanti tak ada memory langsung membesarkan anak pastu sendiri sedih. kah kah kah. Breas…
Ubat untuk baby batuk dan selsema

Ubat untuk baby batuk dan selsema

Ubat apa untuk baby jika batuk atau selsema? Pening kan sebab mana ada ubat tapi bila dah jadi mak ni bukan setakat mak tapi supermak. Dia la doktor dia lah chef dia lah tukang dia lah cleaner kira semua boleh la lepas …
Baby 3 bulan demam panas

Baby 3 bulan demam panas

Faktor pemakanan semasa mengandung mempengaruhi imun baby? Biasa kategori baby ni yang umur bawah 12bulan la kan senang kira. Baby biasa kalau sakit tak ada ubat kecuali yang teruk, itu pun kena refer doktor juga. Kala…
Review diapers atau "pampers" anak yang best 2018

Review diapers atau "pampers" anak yang best 2018

Lama juga tak update blog ni sejak habis pantang. Bagi la peluang mak dengan baby baru nak biasakan diri. Nak kena urus anak-anak sendiri pula tu. Kalau dulu husband kerja normal hour okay la boleh sama-sama jaga anak, …
Sabun mandi Dashing 2 in 1 face body wash

Sabun mandi Dashing 2 in 1 face body wash

Biasa dengar shower foam muka dan badan sekali? Kalau kids punya ada kan head to toe tapi ini untuk orang dewasa sabun muka dan badan. Ada orang yang jenis suka guna shower foam biasa untuk buat cuci muka sekali tapi ad…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...