Regalia Suites Kuala Lumpur - 5th wedding anniversary

Regalia Suites Kuala Lumpur - 5th wedding anniversary
A great marriage is not when the perfect couple comes together but it is when an imperfect couple learns to enjoy their differences. - quote of the day Regalia Suites 11-12 Ogos 2018

Tahun ni kami memang tak berjalan jauh pun sebab laki aku pun makin hari makin busy kalah menteri. Tapi yang sebenar sebelum anniversary ni husband aku busy sangat-sangat. Memang straight outstation. Balik kejap the…
Pembersih wanita - Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White

Pembersih wanita - Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White

Macam segan pula aku naik taip post ni tapi kena juga share untuk maklumkan pada wanita diluar sana. Korang tahu tak bahagian intim wanita mudah berubah warna gelap atas beberapa faktor seperti faktor usia, ketidakseimb…
Pengalaman di wad hospital

Pengalaman di wad hospital

Ni sambungan dari post sebelum ni gagal vbac dan trauma hospital . Lepas skin to skin sekejap then nurse bawa baby cuci dan masa ni baru aku rasa penat nak tidur je. Masa tengah jahit tu aku pejam mata tidur kejap sebelu…
Gagal VBAC dan trauma hospital

Gagal VBAC dan trauma hospital

Baru aku faham maksud trauma bersalin. Masa bersalin anak pertama dulu aku tak rasa sangat trauma tapi macam seram pula nak karang pengalaman aku beranak yang kedua ni. Berbeza dengan yang pertama tapi tak boleh nak com…
Review Kinrara Resort - Bercuti dalam bandar

Review Kinrara Resort - Bercuti dalam bandar

Family day dan juga birthday trip konsep. Aku tengah excited nak share pasal staycation kami satu keluarga. Bukan setakat keluarga kecil aku tapi kali ni sekali dengan semua family aku. Family aku ni paling susah nak ku…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...