checklist & bajet perbelanjaan perkahwinan (excel)

Assalammualaikum

 
Merujuk gambar dibawah, ini ialah checklist persiapan perkahwinan dan bajet perbelanjaan... aku dah kurang minat mengarang so kita buat point je okay... cara paling senang aku buat guna excel... memang details sampai aku rasa nak muntah tengok list panjang berjela2.... aku sekali kan checklist dan bajet perbelanjaan untuk wedding.. so boleh monitor duit keluar sekali.. 


 

check list aku termasuk perkara2 berikut;

- dokumen permohonan nikah
- kursus kahwin
- HIV test
- doorgit
- katering
- kanopi khemah meja
- kad kahwin
- bridal
- photographer
- barang hantaran
- kompang/pa system
- inai
- kek kahwin
- penanda arah/bunting
- homestay
- transport
- honeymoon


ni semua just perkara asas... details dalam excel file... kalau korang nak boleh bagi email nanti aku email kan.. ni je dulu setakat ni... sebab semua masih dalam proses so tak boleh nak buat karangan padu sangat...

sekian terima kasih ^_^

73 comments

  1. Replies
    1. tolong hantar kat saya checlist tu..ni email saya :g.mohdfauzi@gmail.com

      Delete
  2. nak list yang excel jgk. leh x?
    nie email. frenzapnitrus90yuri@gmail.com

    ReplyDelete
  3. salam... tolong emel kat saya.. tq

    l_aili20@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. salam..
    tolong emel kt saya gak.. tima kasih..

    l_aili20@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. salam pls email kan elnasuriyana@yahoo.com thanks

    ReplyDelete
  6. salam ..
    tlg email jgk yg excel
    elnasuriyana@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  7. Salam...saya blog hopping ..terjumpa blog ni,
    boleh owner blog email checklist excel ke saya? Terima kasih byk2
    email : mytcoffee@gmail.com

    ReplyDelete
  8. serius nak
    juweialhaj@gmail.com
    :P

    ReplyDelete
  9. emel sy jugak :)

    benevolent90_pinkaholixx@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  10. Salam,

    tlg email ke sy jugak.

    nabihah.23@gmail.com

    Thank u so much!

    ReplyDelete
  11. Boleh tolong email kat saya tak? bdb_6736@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. fatenaimen@gmail.com

    ReplyDelete
  13. hye..boleh email i checklist you nie..looks convenience..

    farah@datasonic.com.my

    thanks a lotss :)

    ReplyDelete
  14. email kt sy gak..bfarah@bradken.com

    ReplyDelete
  15. email sy gak..sy pn nak..bfarah@bradken.com

    ReplyDelete
  16. hai boleh email kan tak, terima kasih

    nazirah.abd.latiff@gmail.com

    ReplyDelete
  17. hai....

    boleh emailkan details nie kepada saya juga,

    thanks in advance

    nazirah.abd.latiff@gmail.com

    ReplyDelete
  18. sorry semua for late reply... xsure masih membantu ke tidak... :(

    ReplyDelete
  19. hi boleh email kat sy juga...

    hazieq_24@yahoo.com

    thanks!

    ReplyDelete
  20. wah!xterpk pn list ni...bgus..=)..
    boleh x email kat sy?nak wat bajet kawen tp xtau pape,he3..4

    tlg email kat chickyviolet_75@yahoo.com.my..

    ReplyDelete
  21. steelheart56@gmail.com..blh email kn kt sy..nk kawin dh xlme..hehe..

    ReplyDelete
  22. steelheart56@gmail.com..blh emailkan kt sy jgak x...xlame dh nk kawin ni..hehe..

    ReplyDelete
  23. email kn jgkk..mrkoma@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. email kt sy jgk bleh? norainaabdullah@hotmail.com

    ReplyDelete
  25. email kt sy jgk bleh? norainaabdullah@hotmail.com

    ReplyDelete
  26. salam, tolong emailkan kt sy excel checklist tu. menarik. email ke fath_89@yahoo.com. terima kasih sis!

    ReplyDelete
  27. Salam tolong email ke saya jugak ye. tq ema_g9@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Salam tolong email ke saya jugak ye ema_g9@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Pn.Athirah!nak jugak:)

    nana.kimie@yahoo.com

    p/s: dulu tau blog ni single lg now da kawen n nak jd mummy da,alhamdulillah....tahniah ye!:)

    ReplyDelete
  30. Nak minta emailkan juga boleh? Harap ini dapat membantu meringankan beban... :)

    Ini emailnya, benjamin.zaki@gmail.com

    Terima kasih... :)

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum... nak minta email juga boleh? macam menarik je...

    ni emailnya, benjamin.zaki@gmail.com


    Thanks... :)

    ReplyDelete
  32. Nak mintak tolong..plis emailkan juge..amalina.bahari@ymail.com...tenkiuu

    ReplyDelete
  33. salam. nak mintak tlg emailkan jugak boleh? hee

    aisyaz90@gmail.com

    trimas ^^

    ReplyDelete
  34. Salam,
    Bagusnya! Siap include HIV test bajet..Emm saya nak jugak boleh? Awak email kn ke email ea? Hehe.
    Terima kasih awak!

    email : nadiah.dhiya@gmail.com

    Regards,
    Nadiah :)

    ReplyDelete
  35. salam,
    emailkan kat saya jugak

    sassygirl_puteh@yahoo.com

    thanks

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum, boleh sy dpt kan format exel ni? Pls emailkan pd sy. Terima kasih.

    📩 nafikalee@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum, boleh sy dpt kan format exel ni? Pls emailkan pd sy. Terima kasih.

    📩 nafikalee@gmail.com

    ReplyDelete
  38. salam pn.athirah...
    bole tolong emailkn pada sy bole...
    hanadanman@yahoo.com

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  39. Assalam.. boleh sy dptkan softcopy excel tu.. ni email sy izzati8987@gmail.com.. thank you yea :)

    ReplyDelete
  40. salam,
    emailkan kat saya jugak

    attarsanahresources@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  41. salam,
    emailkan kat saya jugak

    attarsanahresources@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  42. Nak excel jugak...

    pqasalihin@gmail.com

    tenkiu

    ReplyDelete
  43. Assalam,

    Emailkan kepada saya jgk.
    ndkanada@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  44. dear, please email kt saya jugak..
    mcm lebih mudah je dgn excel nie.. tq..

    alia@mpob.gov.my

    ReplyDelete
  45. please email kt saya jugak..
    mcm lebih mudah je dgn excel nie.. tq..

    chapeq89@gmail.com

    ReplyDelete
  46. please email kt saya jugak..
    mcm lebih mudah je dgn excel nie.. tq..

    chapeq89@gmail.com

    ReplyDelete
  47. hai .. saya nak juga .. boleh email . tq

    zura_jb85@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. Sy nk jgk boley takkkk? Email sy : emmaska88@gmail.com js baik awk hny Allah mmpu mmblsnya. Tq awk!!!

    ReplyDelete
  49. nak format excel jgk...
    :)
    email : hajaratul_19214@yahoo.com

    ReplyDelete
  50. Sy nk jgk format excel ni... Email plisss....
    ☺☺☺
    damia_19214@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. nk jgk... tqvm
    vampiresxxx@gmail.com
    👍😁

    ReplyDelete
  52. NAK JUGAK... melisahassan@ymail.com

    ReplyDelete
  53. Hai awak... masih simpan excel sheet ni?? Klu ade, bole email x.. nurhazlina_mfozi@yahoo.com.. thanx :)

    ReplyDelete
  54. Hai awak... masih simpan excel sheet ni?? Klu ade, bole email x.. nurhazlina_mfozi@yahoo.com.. thanx :)

    ReplyDelete
  55. hai.. ade softcopy lg x?? if ade pls email me applemiz@yahoo.com thanks ya :)

    ReplyDelete
  56. hi ada lagi tak? email helmydiacayunk@gmail.com thank youuuu

    ReplyDelete
  57. Assalamualaikum, boleh emel kat saya tak ? sayakakishopping@gmail.com . terima kasih

    ReplyDelete
  58. bleh emailkn tak list tu?
    farhani31_ismail@yahoo.com

    ReplyDelete
  59. bleh emailkn tak?
    farhani31_ismail@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. ASSALAMUALAIKUM...
    ada dalam simpanan puan lg tak checklis tu. kalau ada, boleh share dengan sy?
    cahayati4@gmail.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  61. Boleh emailkan dekat saya tak?
    nurathirahmuas@gmail.com

    ReplyDelete
  62. assalamualaikum, boleh emailkan excel ke nazihahamerudin@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. hai, boleh emailkn kt sy, dierareuter@gmail.com

    ReplyDelete
  64. hai, tolong emailkn kt sy juga, dierareuter@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi nadirah. nak tanya, awak ada dpt dah ke copy excel tu?

      Delete
  65. hai nak tanya ada lagi ke checklist tu.. hafizyy30@gmail.com tq in advance

    ReplyDelete
  66. assalamualaikum, still ada lagi ke excel tu, if nak minta satu copy boleh?
    terima kasih :D

    ReplyDelete
  67. Hi sis, ade lagi ke list excel tu, boleh email kat saya tak?

    mnurulaisyah@gmail.com tq sis

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...