Cara tambah susu dengan sapuan

Cara tambah susu dengan sapuan
Kalau tengok dekat group ibu menyusu memang boleh jumpa macam-macam tips untuk tambah susu badan tapi kena ingat juga yang rezeki setiap orang tak semua sama. Cuma usaha tu kena ada jangan nak harap redha tanpa usaha. So secara general nya ini tips untuk yang selalu bertanya cara untuk maintain susu badan.

TIPS MAINTAIN SUSU BADAN/ BREASTFEEDING

1) Kerapkan susu anak atau pam - Ini antara tips yan…
Review iphone XR selepas beberapa bulan

Review iphone XR selepas beberapa bulan

Lama tak review pasal handphone ni tapi kali ni aku nak review pasal iphone XR. Walaupun ramai kata tak berbaloi sebab harga mahal. Kalau compare dengan brand lain boleh dapat feature yang lebih canggih dengan harga yan…
Malaysia Halal Expo 2019 di KL Convention Centre 24-26 Januari 2019

Malaysia Halal Expo 2019 di KL Convention Centre 24-26 Januari 2019

Lepas ni boleh la jumpa produk halal Malaysia dekat Jepun haaa, tak percaya? Ni antara usaha kerjasama antara kedua-dua negara Malaysia dan Jepun untuk produk halal tau selepas beberapa memorandum berkenaan halal ni. Se…
Stroller pilihan terbaik 2019 - easywalker mini XS

Stroller pilihan terbaik 2019 - easywalker mini XS

Ramai yang view post pasal survey stroller compact dan ringan aku yang dulu tu. Tak lupa juga ada yang bertanya pasal post tu. Nampak tak aku survey stroller tahun 2017 masa tengah mengandung tapi tahun 2019 baru aku be…
Cara buat puri baby mudah

Cara buat puri baby mudah

Aku tak pernah update blog rupa nya cara aku sediakan puri baby selama ni. Patut laa aku banyak dapat soalan pasal ni siap kawan aku suruh aku update blog. Aku ingat aku dah pernah share dulu. Okay laa walaupun sekarang…
Lazz susu kambing untuk ibu menyusu dan lazzdelivery mudahkan penghantaran terus kerumah

Lazz susu kambing untuk ibu menyusu dan lazzdelivery mudahkan penghantaran terus kerumah

Ibu menyusu ada masa susu badang kurang kan. Kalau dulu bila susu badan drop je terus mengelabah haa sebab asyik la risau tak dapat bagi yang terbaik untuk anak. Biasa la masa tu pertama kali jadi ibu kan. So dari penga…
Logitech Bluetooth keyboard K480 - Tablet keyboard untuk update blog

Logitech Bluetooth keyboard K480 - Tablet keyboard untuk update blog

Tablet keyboard Aku buat instastory masa test keyboard ni terus ramai tanya aku apa benda ni. Alang-alang kita buat review sekali la. Keyboard ni sebenar nya sama juga macam keyboard lain cuma yang nampak menarik seba…
Lens Alpha Blue 420 dari Eye Pro Vision, Sungei Wang Plaza

Lens Alpha Blue 420 dari Eye Pro Vision, Sungei Wang Plaza

Spek mata ni bukan benda murah sebab tu ada sesetengah company siap sediakan benefit optical untuk staf mereka. Sama juga benefit perubatan dan juga pergigian. Ni 3 benda yang kira penting zaman sekarang bila cari kerja…
Cara cuci diffuser Young Living

Cara cuci diffuser Young Living

Aku percaya ramai dah kenal dan tahu pasal produk essential oil young living kan? Ada yang beli loose essential oil saja dan ada yang beli sekali dengan diffuser. Kalau tak silap diffuser YL ni aku beli dah lama, sebelu…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...