Cara buat puri baby mudah

Cara buat puri baby mudah
Aku tak pernah update blog rupa nya cara aku sediakan puri baby selama ni. Patut laa aku banyak dapat soalan pasal ni siap kawan aku suruh aku update blog. Aku ingat aku dah pernah share dulu. Okay laa walaupun sekarang anak aku dah 9.5bulan tapi oleh sebab ramai yang minta dah gambar pun ada aku share je la kan. Ini cara manual je sebab aku memang tak beli pun baby food processor tu. Buat cara o…
Lazz susu kambing untuk ibu menyusu dan lazzdelivery mudahkan penghantaran terus kerumah

Lazz susu kambing untuk ibu menyusu dan lazzdelivery mudahkan penghantaran terus kerumah

Ibu menyusu ada masa susu badang kurang kan. Kalau dulu bila susu badan drop je terus mengelabah haa sebab asyik la risau tak dapat bagi yang terbaik untuk anak. Biasa la masa tu pertama kali jadi ibu kan. So dari penga…
Logitech Bluetooth keyboard K480 - Tablet keyboard untuk update blog

Logitech Bluetooth keyboard K480 - Tablet keyboard untuk update blog

Tablet keyboard Aku buat instastory masa test keyboard ni terus ramai tanya aku apa benda ni. Alang-alang kita buat review sekali la. Keyboard ni sebenar nya sama juga macam keyboard lain cuma yang nampak menarik seba…
Lens Alpha Blue 420 dari Eye Pro Vision, Sungei Wang Plaza

Lens Alpha Blue 420 dari Eye Pro Vision, Sungei Wang Plaza

Spek mata ni bukan benda murah sebab tu ada sesetengah company siap sediakan benefit optical untuk staf mereka. Sama juga benefit perubatan dan juga pergigian. Ni 3 benda yang kira penting zaman sekarang bila cari kerja…
Cara cuci diffuser Young Living

Cara cuci diffuser Young Living

Aku percaya ramai dah kenal dan tahu pasal produk essential oil young living kan? Ada yang beli loose essential oil saja dan ada yang beli sekali dengan diffuser. Kalau tak silap diffuser YL ni aku beli dah lama, sebelu…
Ubat chicken pox

Ubat chicken pox

Masa tengok anak orang kena chicken pox berdebar juga sebab anak aku belum kena so bermakna kena standby je kan bila-bila masa akan kena. Chicken pox ni kata nya setiap orang akan kena juga sekali kan. Bila kena chicken…
Pengambilan ubat cacing 6 bulan sekali

Pengambilan ubat cacing 6 bulan sekali

Baru ni aku tengok anak sulung aku Asyraf start tak suka makan pastu makin kurus dah. Nak susu je taknak makan. Budak ni bila tak makan sangat akan pakej dengan meragam la. Mula la perangai macam-macam. Semua benda tak …
Al' Ard minyak zaitun dari pokok tertua mencecah usia 500 tahun - Al Masoud Trading

Al' Ard minyak zaitun dari pokok tertua mencecah usia 500 tahun - Al Masoud Trading

Biasa tak tengok rancangan memasak? Kebiasaan chef akan guna olive oil untuk masak kan. Dekat rumah ni kalau tak tau nak tengok rancangan apa memang aku buka je channel masakan. Lepas tu mula la teringin semua menu dala…
Regalia Suites Kuala Lumpur - 5th wedding anniversary

Regalia Suites Kuala Lumpur - 5th wedding anniversary

A great marriage is not when the perfect couple comes together but it is when an imperfect couple learns to enjoy their differences . - quote of the day Regalia Suites 11-12 Ogos 2018 Tahun ni kami memang tak berjalan j…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...