Pembersih wanita - Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White

Macam segan pula aku naik taip post ni tapi kena juga share untuk maklumkan pada wanita diluar sana. Korang tahu tak bahagian intim wanita mudah berubah warna gelap atas beberapa faktor seperti faktor usia, ketidakseimbangan hormon, penambahan berat badan, pemakaian baju yang ketat dan kebiasaan bercukur. Bila warna bertukar kebanyakkan wanita kurang berkeyakinan diri dan mula rasa tidak selesa. Dengan adanya Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White, ia bukan sahaja mencerahkan kulit di kawasan intim tetapi ia juga dapat melonjakkan keyakinan diri kita.






Ada orang kata tak bagus guna feminin wash tapi ada juga yang memang perlu guna feminin wash ni untuk rasa selesa. Keperluaan setiap individu tu berbeza. Tapi kena ingat bahagian intim tu sensitif, sabun mandi biasa tak elok guna dikawasan tu sebab kandungan PH yang berbeza. Untuk bahagian intim, kena guna kandungan PH antara 3.5 hingga 4.5 sahaja.



Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White bukan mengandungi 1 tapi 3 ekstrak pemutih semulajadi yang membantu meringankan dan mencerahkan tona warna kulit. Setengah wanita memang ada masalah dikawasan intim, gatal la keputihan la dan sebagainya. Bukan senang tau jadi wanita ni. Banyak benda nak kena ambil peduli dan jaga tau. Kalau aku pula selesa guna feminin wash masa period sahaja.

Kalau nak cuba boleh dapatkan dengan harga mampu milik dengan 2 saiz berbeza iaitu 90ml RM9.20 dan 200ml RM15.50. Ingat tau kotak untuk whitening ni rupa macam ni sebab sumber ayu ada banyak pilihan lain juga.

No comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...