Kira Kira Baby Malaysia - Produk penjagaan baby dengan inovasi Jepun

Hi aunty semua... pernah dengar brand Kira Kira Baby? Kira Kira adalah jenama lampin dan penjagaan baby premium yang lengkap dengan inovasi teknologi Jepun yang kini di Malaysia untuk membantu baby anda membesar dengan bergaya dan selesa. Lampin Kira Kira ada dua jenis iaitu Kira Kira Airy Soft Premium Diapers dan satu lagi Kira Kira Ultra Soft  & Dry Premium Pants.



Kira Kira Diapers


Mama Amsyar pun guna produk Kira Kira Baby dekat Amsyar ni. hehhehe Diaper pun Amsyar guna Kira Kira pants. Mama Amsyar ni apa-apa produk kalau claim guna teknologi Jepun je mesti terpengaruh punya dan tak salah mencuba kan. Diapers ni memang lembut dan tebal. Material tak panas. Diapers Kira Kira guna inovasi Magic Dry Bubble Sheet yang berfungsi untuk menyerap dan bagi baby rasa selesa. Kalau pilih diapers aku rasa bab cepat serap dan kekalkan kering yang paling penting sekali. Setuju tak?





Kira Kira Soft Premium Diapers ada 2 saiz iaitu NB dengan S sahaja manakala Kira Kira Soft & Dry Premium Pants ada dari saiz M-XXL.

Produk penjagaan baby Kira Kira

Selain diapers Kira Kira ada juga set penjagaan seperti sabun mandi head to toe, losyen dan juga nappy cream. Complete kan untuk baby. Aku suka bau sabun mandi tu sebab bau soft dan tak strong sangat. Sweet je dan memang bau baby. Macam mana ye nak explain. Losyen tu pula lembut je dengan baby dan cepat serap. Nappy cream pun aku guna dekat semua belahan peha gebu budak Amsyar ni. Disebabkan dia debab sangat peha berketak so dekat lipatan peha tu kena sapu cream kalau tak nanti luka atau merah-merah lak.

Produk penjagaan baby Kira Kira ni mengandungi hanya bahan-bahan organik yang semulajadi dan diperbuat dari formula Jepun yang bebas dari bahan-bahan kimia berbahaya.



Berminat nak cuba produk Kira Kira? Korang boleh beli melalui Shopee. Boleh klik link ni http://bit.ly/KiraKiraShopee , dan dengan setiap pembelian melebihi RM100, masukkan kod promo "KK25LAUNCH" untuk dapatkan diskaun semasa proses pembayaran.


*Promosi sah sehingga 30 September 2018.

Untuk maklumat lanjut sila ke facebook Kira Kira Malaysia - https://www.facebook.com/kirakiramalaysia

*Tertakluk kepada terma dan syarat.




Jom cuba diapers dan produk Kira Kira macam Amsyar pakai ni, walaupun saya debab tapi saya selesa dengan diapers ni. hahhaha minus muka bekerut sebab mama sibuk ambil gambar bukan nak cepat pakaikan baju. hahahahha. Thanks Kira Kira Malaysia untuk produk yang best ni. Wrapping cantik sangat macam bento Jepun. hehehhehe



10 comments

  1. Comel je brand dia.. Bestnya ada promosi kat shoppee.. Kalau sape yang ada baby atau nak bagi hadiah memang sesuai sangat ni..

    ReplyDelete
  2. comey ja anak dok diam je pki diaper tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. Baca title ingatkan nak main kira-kira baby. hehehe

    ReplyDelete
  4. alololo comelnya.. yay ada diskaun ni.. i like it. tp takde baby lagi :v

    ReplyDelete
  5. Pants tu best, tahan lama kering dia.

    ReplyDelete
  6. hai amsyar..bambam awak..comel je nama product tu..hehee..macm suh kira2 anak pulak..hahaa..nampak best pampers dia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...