Tookar - Beli kereta secara online dan dapat Ang Pow

Pertama kali aku dengar beli kereta secara online. Sekarang semua benda boleh beli online. Pernah dengar Tookar? Tak pernah kan? Aku pun sejujur nya baru tahu pasal ni dan terus browse website dia. Tookar adalah salah satu website yang menawarkan beli kereta secara online.

Sempena dengan Tahun Baru Cina ni, Tookar offer Ang Pow untuk pembelian kereta sehingga awal February 2017. Boleh refer website Tookar untuk maklumat lanjut mengenai promosi dan rebat yang menarik sempena Tahun Baru Cina. Korang pun tau kan kalau beli kereta masa perayaan memang rebat sangat la menarik silap-silap boleh dapat cashback balik.
Biasa kalau korang beli kereta contoh antara Honda dan Toyota mesti kena walk-in ke showroom masing-masing kan untuk tahu promosi atau diskaun yang ditawarkan. Aku pun pernah je macam ni. Pergi Toyota, Honda, Proton dan lain-lain untuk tahu promosi semasa dan kira-kira. Tapi kalau dengan Tookar kira ONE STOP CENTRE untuk semua brand. Senang kalau nak compare ke atau pilih mana yang menarik dengan poket masing-masing. Betul?


 Kenapa pilih Tookar


Cara booking

Macam mana nak booking? Follow gambar bawah ni. Boleh pilih, boleh fikir dan boleh bincang brand apa dan color apa yang berminat. Bincang elok-elok ye. Semua secara online.Tookar Chinese New Year Ang pow mungkin akan berlangsung sehingga pertengahan February 2017. Boleh rujuk website https://www.tookar.my dari masa ke semasa untuk semua promosi dan diskaun.


Special untuk pembaca blog ni, aku share promo code SL1E8PC2 untuk korang guna di Tookar. Apa lagi untuk yang tengah cari kereta tu boleh guna khidmat mereka. Grab sekarang!No comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...