Review vacuum shimono

Review vacuum shimono dari pengalaman pertama aku guna ni.. Memang memuaskan.. Sama macam iklan dekat go shop tu.. Size dia memang compact dan senang.. 


Basic accesories yang confirm dapat dan ada additional penapis dalam vacuum for free.. Sorry tak dapat ambil gambar detail since anak aku cranky sikit masa ni.. 


Boleh baca specs untuk vacuum ni dekat gambar kotak.. Aku tau kebanyakkan lelaki ni penting kan spec.. Kalau perempuan nak yang comel2 je.. Hahhaah.. 


Ni hasil vacuum half karpet je.. Padahal baru je vacuum last weekend.. Boleh nampak hasil dia dengan jelas.. Terus rasa bersih gila karpet tu.. 




Aku baca review ada yang kata cepat panas tapi depend pada kegunaan la.. Jangan la guna berterusan.. Stop bagi rehat la juga.. Then tempat kumpul habuk tu kecil so kena kerap tukar tapi aku rasa dah puas hati.. Sesuai la untuk rumah2 kecil.. Apa sangat la nak vacuum.. Yang penting bagi aku compact dan senang nak simpan.. 



Ada anak lecil lagi la kena kerap vacuum.. Biasa budak makan sepah2 so ni senang la instead nak tarik vacuum besar gabak tu.. 


28 comments

  1. brp ni babe,
    mcm best je.. kecik
    i pny bsar sngat nk smpan pon susah

    ReplyDelete
  2. It should also have the ability to sense when it is changing from one variety of surface to another and when it is approaching sharp falls like stairways.
    best robotic vacuum

    ReplyDelete
  3. amazing !!! good work. keep it up. find shredder

    ReplyDelete
  4. https://www.businessinsider.com.au/member/roos_flint/

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing this interesting information
    See this

    ReplyDelete
  7. Nice Informative Post. Great work Really Appreciated
    See this

    ReplyDelete
  8. What a great platform that for such nice information Have a Look

    ReplyDelete
  9. What a great platform that for such nice information Have a Look

    ReplyDelete
  10. What a great platform that for such nice information website

    ReplyDelete

  11. Thank you very much for this excellent information.!!!
    i really appreciated, keep it up !
    check list of https://allofvacuums.com/best-dyson-vacuum-reviews/

    ReplyDelete
  12. The water lift of a vacuum cleaner is another helpful pointer of execution in that it is a methods for contrasting the suction of one engine with another and, as a rule, water should lift as much as possible. Robot vacuum

    ReplyDelete
  13. Nice information new look keep up the good work

    ReplyDelete
  14. its nice to be here.keep posting such content
    click here

    ReplyDelete
  15. very good information given by your blog.
    thanks! see more

    ReplyDelete
  16. very good information given by your blog.
    thanks! see more

    ReplyDelete
  17. Thanks for sharing your thought with us!
    see this

    ReplyDelete

  18. its nice to be here.keep posting such content
    click here

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...