dapat 2 tiket free premiere screening lagi....

Assalammualaikum


Alhamdulilah..... dapat 2 tiket free lagi... hihih... rezeki akhir tahun ni... lama tak join events nuffnang dan aku pun dah lupa apa aku merepek nak dapatkan 2 tiket ni... tapi apa pun... thank a lot NUFFNANG for this 2 free tickets... ngeee..... tapi sebab movie time weekdays so tak tahu lagi dapat pergi ke tak... kalau pergi pun mungkin i'm alone laaa..... atau mungkin ajak someone temankan...



pagi2 lagi aku datang office cek email as usual la before start kerja... tiba2 dapat email dari nuffnang dan memang mengharap tiket wayang pun... lalalallalalaaa.... dan BETUL! suka sangat la... tanpa fikir panjang terus confirmkan tiket ni....



ada sesiapa nak teman tak?? :P

12 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...