i'm not geek but i'm girls!!!

entry akan semakin light2 gitu... hurmmm.... walaupun kelas hanya 2 hari seminggu.. di ulang.. 2hari seminggu... mean 5hari lagi adalah weekend... hahhahahaha... bahagia kan??? tapi tidak!!! huhuh..... semakin tekanan juga la sebab kena banyak membaca lagi dan lagi dan lagi... fieldwork lagi.. hensem beb... jadi budak SPM lagi syok wooo... walaupun jadual sangat free tapi tak... hurmmmm.... tak sabar gila nak habiskan sem ni.... insyaALLAH sem ni last... doa kan juga ye semua?


sebenarnya... disamping itu... ayat skema skit sekali sekala... tengah cuba ni guna smartphone dengan smart... then boleh lah update blog dengan bestnya dimana jua... twitter of course la kan selagi tak tidur kan... HAHAHAHAAHAAHA... tapi disebabkan gadjet dan perempuan tak berapa nak serasi so macam ada sikit pergaduhan la kan... haihhhh... so kepada lelaki yang tengah baca entry diharapkan jangan la kata trex loser even she did... HAHHAAHHAHA.. loser kerana tak pandai menggunakan hp... lalalallalalalaallaaa... nasib tak berapa sensitif dengan perkataan LOSER... so tak heran... hehehehe... tapi jangan suka hati nak sebut sebab ada orang tak boleh tahan punya dengan ayat tu... hahahahhaha... ini amaran!!



tapi still ada kan perempuan minat gadjet... tak dinafikan so trex perlukan geek girls... taknak lelaki sebab nanti..... haaaaa.... mesti rasa makin loser.... wakakkakakaaa... tapi boleh je kalau guna je macam biasa... msg + call... what theeeeeeeeeeeeeee..... hahahhahaha.... tapi boleh tak nak ngaku i'm geek girl??? hahhahahhahahahaha.... nanti trex buat review sikit pe ada kat smartphone.... review secara feminin.... boleh faham kenapa secara feminin kan kan kan?? so entry review tu lelaki tak boleh la baca... malu... :PPP

gambar dari google image... motif gambar tak dapat dikenalpasti.... nak buat entry ni satu pun amik masa satu hari sebab bila taip sikit... internet lost pastu... biar je... pastu sambung sikit.. so jadi la entry rojak ni... sebab feeling nak cerita hilang... jangan salahkan trex... korang salahkan internet tau... huhuhuhuhuhuhh... kecewa betul dengan internet.. masa ada idea banyak la dia nak buat hal.. terus terbantut... huhuhuhuh ;(

6 comments

  1. guna smartphone ke update entry ni? ho~ sangat bersabar ye trex ni~ kalau saya, mesti da letak tepi, bukak laptop..:D

    ReplyDelete
  2. hahhahaha... bkn laa... ni pki lappy... xpki hp update... x tekun sgt....

    ReplyDelete
  3. o..patutlah panjang jek entry...:D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum semua...Al-Faqir menziarah ke blog ini..:-)

    http://jamaluddinab.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...