meatballs IKEA =)


kenapa lah meatball IKEA sangat sedap yea??? huishhh.... ramai kot dah tahu pasal meatball IKEA ni.. famous kot... hari2 full.. eh TIPU!! macam lah hari2 pergi sana kan.. hahahah... weekend tak payah cakap lah... beratur punya lah panjang.... hehehe.. hari biasa best skit.. ramai juga tapi atleast boleh lah bernafas skit... HAHAHAA...

selalu kalau sebut IKEA.. IKANO... ke benda sama tu? pape jela... bayang mak2 orang je pergi kan... hahahha.. tapi foodcourt dia.. idok ler semua nye mak budak... budak2 ng bapak2 budak pun ada... kakak abang budak pun ramai.. HAHAHAHAH..

TIBA-TIBA
rasa nak makan ni... arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
SEDAP!!!







RM5/5PCS
RM10/10PCS
RM14/15PCS

special untuk hari SELASA RM8/10PCS


kalau tak nak makan meatball pun takpe... ada banyak lagi makanan lain tp yang famous meatball lah... HEHEHEHEH...

IKEA Damansara
No.2 Jalan PJU 7/2,
Mutiara Damansara,
47800 Petaling Jaya,
Selangor
Tel: 03-7726 7777
Fax: 03-7726 6255
Email: customer.service@ikeastore.com.my
Website: http://www.ikea.com.my/

4 comments

  1. ehh rm8 tu ari rabu ke selasa??hehe

    ReplyDelete
  2. selasa ke?? ak pun lupa wei... tp kl x silap rabu.. wuwuwuwuuwu...

    ReplyDelete
  3. aku dah try..sedap woo..haha

    ReplyDelete
  4. tahu xpe... mmg feveret ak kl g sana... even g the curve pun mst makan kat sini.. heheheh :PPP

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...