AL-FATIHAH buat arwah M. Rajoli

(google image)

terkejut gila.. baru je buka twitter tiba2 banyak ucapan takziah...
rupanya untuk allahyarham M.Rajoli yang telah disahkan meninggal dunia akibat kanser otak... pukul 10.45malam tadi.. hari tu baru tengok melodi ke apa entah rancangan tv3 ziarah arwah...
time tu tengok dia... serius sampai tak kenal dah dia.. susut banyak badan dia time tu.. mama yang bagitahu yang tu arwah... mama kata dia dah lama sakit.. hurmmm... tak sangka... seorang lagi seniman meninggalkan kita...

ALFATIHAH
dan
takziah buat keluarga arwah...

info dari sini

petikan berita terkini dari utusan malaysia

KUALA LUMPUR 17 Sept. – Pelakon veteran, M. Rajoli, 65, meninggal dunia kira-kira pukul 11 malam ini di Hospital Ampang di sini selepas dimasukkan ke wad kecemasan kerana mengalami tekanan darah rendah dan masalah jantung sejak semalam.

Sewaktu dimasukkan ke hospital tersebut, pelakon itu sudah didapati semakin tenat dan diberi alat bantuan pernafasan kerana masalah yang dihadapinya itu.

Menurut anak bongsu pelakon itu, Mohd. Arif Rajoli, 23, berkata, keadaan bapanya semakin kritikal awal malam ini sehingga diletakkan di bawah pemerhatian rapi doktor.

“Bagaimanapun bapa saya telah meninggal dunia pada pukul 11 malam kerana masalah kesihatan yang dihadapinya itu.

‘‘Sebelum ini bapa saya kurang sihat dan terlantar di rumah sejak menjalani pembedahan di bahagian kepala kerana menghidap penyakit tumor. Dia menghidap penyakit itu sejak empat tahun lalu dan pernah menjalani pembedahan di bahagian kepala.

“Dia pernah menjalani rawatan susulan kimoterapi kerana penyakit itu,” katanya kepada Utusan Malaysia malam ini.

No comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...