apa lelaki suka??

haaa... tetiba terfikir... apa yek lelaki suka? bila nak beli present untuk lelaki kan... macam kadang2 kaum perempuan macam tak ada idea.. apa apa apa nak kena beli dan bagi kepada kaum lelaki... adoi.... perempuan macam senang kot sebab ntah... terasa macam boleh bagi apa2 sahaja lah... camtu.. HEHEHEHEH... tapi lelaki ni macam bila kita nak beli present untuk mereka.. mesti akan berfikir sampai kadang2 sakit kepala... (over) HAHAHAHAH... ini betul... ramai orang kan akan tanya kawan2 mereka bila nak beli hadiah untuk kaum lelaki ni... tak kira la untuk bapak ke abah ke ayah ke abang ke abe ke.. HAHAHAHAHA... janji LELAKI.. muahahahaa...

bila fikir PRESENT pastu LELAKI... dan mesti terbayang.. perfume... baju... belt... kasut... arghhhhhhhh... bosan.. bosan.. bosannnnnnnn.... apa ye selain tu? wahai kaum adam.. sila la bagi tahu.. apa yang korang suka... takkan bear?? bunga? coklat? KAH KAH KAH... see.... tak ada idea... mungkin kah sebab cuaca sekarang tersangat la panas sampai kulit kering sampai tak mampu berfikir present yang bagus dan nice untuk korang?? HAHAHAH... tipu betul la tu..

man is simple but sometimes complicated to think about... arghhh... arghhh... eh.. apsal aku tension? lalalalallaaaa... abaikan... ok... sekarang just perlukan sedikit pendapat... what a man need n like the most? macam hard gila trex ni nak faham pasal lelaki... hohohoh.. kenapa.. kenapa.. kenapa... okay.. NOTHING!!!~

end with smile =)

15 comments

  1. lelaki suka gadjet....hehe

    ReplyDelete
  2. demand sungguh korang ni.. haiyarkkk~

    ReplyDelete
  3. beri sesuatu dengan penuh keikhlasan.. hohoho confirm dia suka.. wahahaha

    ReplyDelete
  4. Lelaki,perempuan sama sahaja payahnya.
    Bagi teddy bear kat perempuan takkan nak ulang banyak2 kali ye x?

    Pergi belanja makan lelaki pun ok pe?
    Belanja wayang ke.
    Kalau susah sangat nak carikan hadiah.
    Ye r kan..xkan nak bagi hadiah mahal2..jeans branded ke, beg branded ke, cermin mata hitam??

    ReplyDelete
  5. #mrs engineer :: wallet? hahaha... tgk la cena... ;p

    #mimpi :: tu la psl... ssh gak sbnr nye.. wuwuwuwu ;p

    ReplyDelete
  6. lelaki suka awek.. so, bg la sorg lg awek yg comel sbg hadiah utk si dia.. hahaha..

    ReplyDelete
  7. cisss... kl laki tu pakwe sndr.. cr nahas nama nye bg awek kat pakwe sndr... kl laki tu bapak sndr... gila tu bg awek kat bapak.. HAHAHAH...

    bd nak kena sekeh ng trex

    ReplyDelete
  8. hohoho... best ke back pack? hurmmm.... brang nk bg laki ni mcm xtau nk bg ape.. kl ad pon.. mahai toi... HAHAHAHAH ;P

    ReplyDelete
  9. jam tangan.
    tidak perlu paling mahal
    sekadar kemas dan ikhlas dari pilihan hati.
    insyaAllah disukai si dia dan berguna :)

    ReplyDelete
  10. huh... pe la yg susah sgt... beli jerk peti ais 14 pintu ker... kete skyline sebijik ker... banglo 14 tingkat siap lif dgn kolam renang... komfrem laki cm aku dgn trbuke ati terime... lalala~

    ReplyDelete
  11. nice theme...tapi nak load lambat nak mampos...internet laju je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...