Segmen Hasrul Hassan bantu trafik blog meroket

Dah lama aku tak join segmen macam ni. Siang tadi aku terbaca mengenai segmen anjuran blogger terkenal Hasrul Hassan (HH) dan terus aku cuba buka blog HH tapi kena blocked! Gelojoh punya pasal aku terus pm dia tanya kenapa. hahahhaa sebab sebelum ni pun pernah buka tapi tiap kali buka kena blocked. Blog HH je masalahnya kena blocked.

Sekali HH tanya "buka dekat office ke?" hahahhahahahahahhahaa then baru perasan tiap kali buka blog HH adalah masa dekat office. okay fine... tak buka dah kat office so balik kerja ni dah selamat tidurkan anak. Ni la masa untuk aku join segmen ni..


Dan hai.... siapa taknak Hasrul Hassan bantu trafik blog meroket? Syarat dan peraturan dia mudah je so apa lagi.. Jom join.




Syarat penyertaan

  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)


Minta meroket entry ni

http://www.athirahassin.com/2017/03/domain-baru-athirahassincom.html


Akhir sekali terima kasih HH buka segmen ni.. Pertama kali join =)



2 comments

  1. Replies
    1. Alhamdulilah dah.. roket tinggi betul 😍😍😍

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...