Beli Brahim's murah - Dewina Food Industries Bangi

Kalau yang suka melancong keluar negara mesti dah kenal dengan produk Brahim's ni. Alternatif lain selain bawa maggi bila ke tempat orang. Aku google ramai yang suruh beli direct dari kilang Brahim di Bangi. Memang murah banyak compare dengan di kedai biasa. Tapi kalau setakat nak beli sikit atau travel solo tak berbaloi nak ke kilang di Bangi. Jauh dari aku tapi kalau korang dekat boleh je pergi borong. Lagi satu senang bawa Brahim ke luar negara sebab dah well known. Kalau produk lain nak kena declare dan explain tapi kalau bawa Brahim dorang dah kenal. InsyaALLAH lepas je masuk. Buka beg nampak Brahim terus okay je. hehhehe


Kenapa aku cakap harga dia jauh lebih murah di Bangi? Ni gambar aku shopping Brahim di Giant sebab nak ke Bangi jauh sangat la pula masa ni so beli dulu sikit kat Giant.





Dan ni pula harga Brahim dekat kilang di Bangi. Masa ni kebetulan lalu dan teringin nak tengok sendiri harga Brahim dari kilang walaupun aku dah beli dah sikit sebelum tu. hahahah..




Tengok harga murah gila terus menggelupur beli juga tambah. Hahahahha nasi goreng dekat sini dalam RM7.80+ kalau dekat giant dalam RM10+. Lauk pula dekat kilang RM4.95+ dan dekat giant dalam RM6+ macam mana aku boleh tahan dari memborong? Dan ni la hasilnya dari kilang Brahim Bangi. hahahhahah banyak pula aku tambah kan.

(yang tingkat paling tinggi tu kawan aku punya, aku punya yang tingkat rendah sikit)


Korang nak juga borong Brahim's?? Ni aku share macam mana nak ke sana. Kalau korang waze Brahim memang sampai sudah tak sampai sebab dalam waze nama dia Dewina Food Industries Sdn Bhd (Brahim's). hahahha sebab masa aku dekat area Bangi memang aku cuba waze Brahim tapi tak jumpa, yang keluar nama Dewina so follow saja.



Actually boleh parking dalam tu tapi sebab tak tau kan so aku parking je kat luar dan jalan masuk. Tempat borong ni betul-betul dekat pintu entrance. Korang akan nampak Brahim's shoppe. Masuk je tapi tempat ni kecil je. Kalau ramai tu tunggu la giliran jangan nak berebut. hehe



Ni je yang boleh aku share. Harap dapat membantu sesiapa yang cari Brahim murah.

1 comment

  1. Makan ke melantak oi? Hahahaha gila banyak. Bgs info ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...