Rezeki 2018 - Dapat approval google adsense

Hari ni masuk kerja awal sangat so secara tak sengaja rasa nak buka gmail yang jarang di buka itu. Buka gmail untuk clean up email yang tak penting je dari berkumpul sampai ribu jenuh nak delete pula. Tapi nasib baik tak select all and delete tadi. Scroll bawah-bawah sekali wowwwww... Biasa  dapat email dari google adsense ni iklan dan promo apa entah tu so suka delete je. Sekali buka yang ni.

Google AdSense

Congratulations!!! hahahhahahahahhaah



Mula bulan 12 2017 baru ni nampak ramai geng blogger share dapat approval google adsense ni tapi diri sendiri tak pernah lak terfikir boleh dapat approval juga tu yang tak tengok pun email ha. Apa pun Alhamdulilah rezeki 2018. Moga rajin-rajin lah ia muncul kan diri dan lebih semangat untuk blogging. Dah masuk usia 10 tahun blog ni. hihihi dari zaman rajin malas usang semua lah.

4 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...