Surprise Birthday dari suami

Walaupun birthday aku dah berbulan lepas tapi atas sebab kekangan masa tersadai post ni dekat draft je. As for my own record, I would update this wordless. Okay kan? hahahh. Pertama kali juga laki aku buat surprise delivery ni. Thanks husband. hehe. Hari birthday aku dia takde kena outstation, flight pergi mana entah masa ni so dia gantikan dengan delivery ni kena office aku. heheh



24-8-2017

Elok je tengah makan orang call kata nak deliver barang, ya terus sis dah agak something dan nasib baik laa dah nak siap makan. Apa la runner tu datang masa lunch time. Kalau aku keluar jauh masa ni? Kurang sikit surprise sebab kena rush balik tapi yang penting terima kasih buat ni semua. heheheh


Tahun ni genap la usia aku yang ke-29 dan Alhamdulilah masa ni tengah pregnant 8wk+. Aku ada niat sebelum umur 30 nak beranak lagi. Alhamdulilah rezeki. Tahun depan umur 30 jadi mak beranak 2. Doa yang baik-baik ye. Hari ni kandungan dah 18wk+. Kejap je rasa masa berlalu.



3 comments

  1. tahniah ye nak menimang cahayamata. dan happy birthday mama ucapkan juga

    ReplyDelete
  2. Awww so sweet! Happy birthday Athirah!

    ReplyDelete
  3. Salam Hari Kelahiran mommy...sory k.sal lewat wish..moga dipermudahkan urusan awak ya..Aamiin

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...