Produk Himalaya Wellness di Mid Valley

Kedai Produk Himalaya di Mid Valley


Dah lama tak berjalan dekat Mid Valley ni tempat lepak masa zaman belajar. heheh. Suka pergi mid sebab macam-macam ada dan yang terbaru ni aku berjinak dengan produk Himalaya yang terkenal dengan produk yang menggunakan 100% herbal aktif dan dijamin halal. Menurut pekerja dekat sini produk Himalaya menggunakan barang natural dan dijamin selamat untuk penggunaan jangka panjang.


Benda pertama aku nak tengok masa datang adalah syampu sebab sekarang rambut aku tengah teruk. Boleh salahkan hormon tak? hahahahha. Kalau dah bahan semua 100% herbal dan natural semestinya selamat juga untuk ibu mengandung kan. Aku tanya member yang guna produk Himalaya pun ramai cakap syampu dan sabun dia paling best dari dulu lagi sebab anak dia tu kulit sensitif tapi guna sabun Himalaya ni bagus kata nya. Pekerja Himalaya pun kongsi kebanyakkan pelanggan tetap mereka memang cari syampu dan sabun Himalaya. Sempat juga aku perhati orang yang masuk dan beli barang Himalaya memang rata-rata tuju terus dekat syampu dan sabun.



Himalaya Wellness


Kalau korang pergi Mid Valley boleh singgah kedai Himalaya dan tak perlu segan untuk tanya pekerja di kedai Himalaya mengenai produk mereka. InsyaALLAH mereka akan bantu. Brand Himalaya Wellness ni juga menjual produk yang lengkap iaitu mempunyai semua produk penjagaan diri seperti rambut, muka dan juga supplemen yang sesuai untuk seisi keluarga.


Info tambahan untuk korang, Himalaya Wellness juga menjual produk Surya dan Apotec di cawangan yang tertentu sahaja seperti Sunway Pyramid, Mydin USJ dan Setapak Sentral sahaja. Kalau yang mencari produk Surya dan Apotec boleh la ke cawangan Himalaya Wellness yang disebutkan. Jangan cakap aku tak share tau.



Membership program

Sebelum aku lupa, aku nak kongsi sekali mengenai membership program Himalaya Wellness. Kalau korang tengok harga produk semua berpatutan. Memang berbaloi la dan kalau korang alang-alang nak shopping barang penjagaan diri tu baik terus join membership tau. Setiap pembelian RM100 keatas korang layak sertai ahli himalaya untuk lebih penjimatan. Harga produk Himalaya berpatutan dan kalau korang ahli lagi untuk dapat jimat dan juga dapat kumpul point. Kalau tak silap aku RM1 untuk 1point. Boleh dapatkan maklumat lanjutan dekat kedai Himalaya berhampiran.


Boleh tengok juga ragam kami anak beranak di Himalaya Wellness boutique ni. hehhehe.. si kecil yang busy nak shopping sama. Kalau tak dapat buka video bawah ni boleh tengok dekat facebook juga. - Dapatkan produk Himalaya Wellness.



Produk Himalaya Wellness


Syampu Himalaya

Ini antara produk yang terdapat di kedai vHimalaya Mid Valley. Syampu Himalaya terkenal dengan anti-hairfall set. Kalau pertama kali nak cuba dinasihakan beli terus 1 set. Protein syampu Himalaya pun antara best seller mengikut kata juru penasihat produk dorang la. Suka pula aku dengar dah la aku perhati semua yang masuk terus tuju syampu lepas tu bayar. Tak belek lama macam aku la. Nampak kan mereka ni semua penguna tegar produk Himalaya. Syampu ni ada pelabagai saiz dari kecil sampai la botol besar haaa. Oh yee protein syampu himalaya juga sesuai untuk kanak-kanak.



Kalau tanya aku, aku pun suggest korang beli set macam aku pegang bawah ni. Ni set syampu anti hair fall yang terkenal dekat Himalaya ni. hehehe. Dah boleh slow-slow tukar ke produk herba yang dijamin selamat ni kan. heheh Kawan-kawan aku ramai dah jadi pengguna produk Himalaya ni tapi aku je baru nak cuba. Makin berusia ni dengan rambut pun mula gugur sejak mengandung ni rasa seram juga la. hahha.




Sabun mandian - Himalaya Protecting Neem & Turmeric 

Sekarang bukan takat sabun buku tu tapi body wash pun ada. Yang terkenal adalah sabun buku kotak hijau tu. Sesuai untuk kanak-kanak yang mempunyai masalah kulit. Kalau tak suka sabun buku, body wash biasa pun ada tu haa. Masuk dan pilih je la. Aku masuk sini aritu pun lama belek. hahahha.




Supplemen

Tak lupa juga supplemen tambahan Himalaya. Menurut juru penasihat produk tu juga, sekarang orang ramai makin berminat untuk cuba ambil supplemen himalaya sebab berasaskan herba dan selamat untuk jangka panjang. Kalau ambil supplemen lain ada campuran takut ada side effect dimasa depan. Tapi apa pun pilihan ditangan anda.




Boleh tengok juga produk Himalaya yang lain macam set anti jerawat pun ada tau. Kalau cari set Himalaya ni memang kena cari dekat Himalaya Wellness boutique saja la sebab tak akan dapat diperolehi di kedai-kedai lain tau. Nak tau kedai Himalaya berhampiran korang? Boleh check link dibawah dan boleh dapatkan maklumat lanjut.









7 comments

  1. Masuk kedai ni terus x kuar dah sebab rambang mata hahaha

    ReplyDelete
  2. Dok rasa mcm nak pi beli yg protein shampoo tu lah

    ReplyDelete
  3. Berkesan untuk yg betul2 alergik etc produk Himalaya ni. Jauh lebih jimat juga bila beli terus dari kedai.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...