Wordless Friday - preview screening terakhir

Tengah clear kan memory hp tiba-tiba jumpa gambar ni. Kalau tak silap ni last preview movie yang aku tengok dan lepas pada tu semua preview screening adalah pada masa yang tak sesuai untuk aku. sobbsss.. Dalam wayang tu memang banyak baby dan kanak-kanak sebab ni pun movie budak kan. Sampai sekarang pun ulang tengok cerita boss baby ni tak bosan sebab kelakar. Movie baby yang aku suka lagi satu baby genius. Siapa ingat? hehhehe





Dari nak delete gambar kita transfer ke blog lah. Major throwback, terima kasih motherhood.com.my dan juga GSC untuk tiket ni.







buobo

2 comments

  1. Ibu dah tengok cerita ni. Memang anak anak pun suka tengok. Kisah adik beradik

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...