Salon Gunting Rambut Muslimah


Perasaan bila dapat potong rambut tu macam satu nikmat... hahah macam apa je kan. Ni macam kira family hair cut day gitu.. dari mak bapak dan anak semua potong rambut. Anak dengan bapak potong dekat kedai mamak je la. Mak dekat salon muslimah. Susah nya nak jumpa kedai rambut muslimah area sini. Kalau dekat kampung senang la sebab tempat biasa tu je.


Kedai gunting rambut muslimah ni dah jadi favorite aku since aku tau akan kewujudan dia. Bukan nya gunting rambut tiap bulan pun kan. Aku tak dibayar pun untuk share pasal kedai ni, aku anggap je tolong sesama muslimah sebab ramai yang mencari.


Lokasi kedai salon muslimah ni di area Bandar Baru Sg. Buloh, kalau yang duduk berdekatan macam paya jaras dan sg buloh boleh la pergi sini. Harga pun berpatutan. Cuma kalau boleh nak datang tu sila call dulu sebab kedai ni selalu gila penuh orang. Pantang buka orang datang. Kebanyakkan pelanggan tetap.


Masa last aku pergi tu owner dia pesan lepas ni lokasi kedai akan berubah. Dekat area situ juga cuma tapak lain. Korang call no dekat kad tu ye untuk tau alamat baru. Ni je yang aku ada untuk share.



2 comments

  1. haha comel je family hair cut day gituu =D potong rmbut bjemaah

    ReplyDelete
  2. murah jugak rate dia . Boleh dicuba

    I actually baru bertudung 1 year plus macam tu. Pastu selama tu jugaklah tak jejak kaki ke salon. ada yang recommend tapi rebonding 400++ ko. terkejut mak nok. hahaha.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...