girls trip to cameron highland

Assalammualaikum


Ini kisah rombongan cik kiah... bila dah lama tak jumpa confirm la riuh rendah... actually ni trip pergi kenduri kahwin kawan dan kebetulan majlis nya betul2 dekat cameron... so sambil menyelam minum air la... untung lah badan kan.. hahhaha... so kami pergi sana 2 hari 1 malam... 26-27hb may 2012... malam tu pergi makan steamboat... serius aku taknak recommend.... sebab service dia teruk... air order tak sampai... air steamboat tak tambah.. sian ketam2 tu tak dapat masak betul2.. hahahaha... dah remind banyak kali pun tak dapat apa... haiyooo...

 


yang aku paling suka petik strawberry sendiri dan jalan kat ladang teh.... memang dua ni je yang paling wajib buat bila pergi cameron kan.... aku jakun sebab kira first time aku pergi jalan semua kawasan cameron.. walaupun aku selalu balik kampung lalu cameron tapi tak sama maaaa.... sebab lalu saja ataupun just singgah beli sayur dan buah kat kedai tepi2 tu je.... kali ni first time stay tidur sana dan yang best boleh gather dengan semua member lama..... happy! =)




sekian.... saja tayang gambar banyak2.... sekarang aku dah tak suka mengarang pepanjang... nasib badan la... bila internet tak ada.. semua malas... BYE~!


psst : aku sekolah perempuan dan haruslah semua girls juga...

3 comments

  1. bgsle petik strawberry.gua dlu petik daun je.pastu turun balik umah. keh3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...