Pengalaman cucuk sendiri Heparin selepas bersalin

Pengalaman cucuk sendiri Heparin selepas bersalin
Walaupun dah pernah beranak sebelum ni tapi trauma kali ni macam orang tak pernah beranak ha. Betul kata orang, pengalaman bersalin setiap anak tu berbeza. Kita kena prepare mental fizikal dan banyakkan membaca pengalaman orang sebab paling tidak kita boleh agak apa jadi dari "none" hahahhahaha. Nanti la aku post pengalaman bersalin tu sebab panjang sangat. Apa pun Alhamdulilah dah sela…
DASHING SPORT – Buat Lelaki Aktif

DASHING SPORT – Buat Lelaki Aktif

DASHING SPORT – Eau De Toilette dan Deodoran Buat Lelaki Aktif
Ways to redirect money to pay off debt

Ways to redirect money to pay off debt

Pay Off Debt Debt can be overwhelming. Debt repayment can be a long and tiresome process and will siphon away financial resources through payments that can seem enormous and arbitrary. You may have outstanding student l…
Senarai Resipi dapurathirah

Senarai Resipi dapurathirah

Senarai resipi dapurathirah Kalau ada instagram boleh follow www.instagram.com/athirahassin atau boleh guna hashtag #dapurathirah pun banyak gambar menu dekat situ. hihih. Kuih-muih / kek /  desserts 1) Aiskrim goreng …
Bercuti di Lost World of Tambun Perak

Bercuti di Lost World of Tambun Perak

Lost World of Tambun Ipoh Perak Tiap kali aku tanya orang pasal Lost World of Tambun mesti ramai macam excited cerita best gila dah tu siap orang repeat pergi. Nak cakap dah banyak water themepark dah pergi pun tak ju…
Tshirt Muslimah HanaTajuddin - selesa untuk semi kasual atau aktiviti riadah

Tshirt Muslimah HanaTajuddin - selesa untuk semi kasual atau aktiviti riadah

Sekarang dah 35weeks pregnant dan baju semua pun banyak tak muat dah. By the way masalah aku ni memang tiap kali mengandung. Oversize bila mengandung dan berat naik mendadak sangat. Lebih kurang 20+kg tau every pregnanc…
Bil elektrik naik lepas pasang coway?  Boleh jimat

Bil elektrik naik lepas pasang coway? Boleh jimat

Sebelum ni aku selalu curious orang lain punya bil elektrik kenapa tinggi kalau yang surirumah atau memang duduk dekat rumah tu aku faham laa elektrik guna 24jam. Tapi ada pula yang duduk dekat rumah tapi yang bestnya b…
Kenapa join Young Living Essential Oils

Kenapa join Young Living Essential Oils

Aku dah terjebak daftar ahli Young Living ni sekali, itu pun selepas nak dekat setahun lebih guna YL ni. Dasyat pula rasa. Mula-mula terjebak sebab anak aku kena HFMD penyakit tangan kaki dan mulut. Masa ni virus tu mac…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...