Ubat untuk baby batuk dan selsema

Ubat untuk baby batuk dan selsema
Ubat apa untuk baby jika batuk atau selsema? Pening kan sebab mana ada ubat tapi bila dah jadi mak ni bukan setakat mak tapi supermak. Dia la doktor dia lah chef dia lah tukang dia lah cleaner kira semua boleh la lepas jadi mak ni. Networking mak-mak ni pun akan bertambah. hahahahah

Kalau baby demam boleh bagi ubat demam tapi atas nasihat pakar la jangan nak pepandai jadi doktor sebab imun baby n…
Baby 3 bulan demam panas

Baby 3 bulan demam panas

Faktor pemakanan semasa mengandung mempengaruhi imun baby? Biasa kategori baby ni yang umur bawah 12bulan la kan senang kira. Baby biasa kalau sakit tak ada ubat kecuali yang teruk, itu pun kena refer doktor juga. Kala…
Review diapers atau "pampers" anak yang best 2018

Review diapers atau "pampers" anak yang best 2018

Lama juga tak update blog ni sejak habis pantang. Bagi la peluang mak dengan baby baru nak biasakan diri. Nak kena urus anak-anak sendiri pula tu. Kalau dulu husband kerja normal hour okay la boleh sama-sama jaga anak, …
Sabun mandi Dashing 2 in 1 face body wash

Sabun mandi Dashing 2 in 1 face body wash

Biasa dengar shower foam muka dan badan sekali? Kalau kids punya ada kan head to toe tapi ini untuk orang dewasa sabun muka dan badan. Ada orang yang jenis suka guna shower foam biasa untuk buat cuci muka sekali tapi ad…
Resipi nasi goreng daging

Resipi nasi goreng daging

Siapa geng suka nasi goreng kosong pedas kaw? Bukan main kan nama. Aku panggil nasi goreng kosong sebab tak letak sayur atau lauk sangat lepas tu kicap ke apa semua tarak. Kosong biasa macam ni tapi rasa pedass kaw puny…
Common mistakes that property buyers in Singapore commit

Common mistakes that property buyers in Singapore commit

With so many developments blossoming in Singapore, such as HDB in Tampines , there are many property buyers out there looking for properties, whether it is to invest or for own stay. There are many types of property buye…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...