Sekitar Karnival Upin Ipin 2017

Sekitar Karnival Upin Ipin 2017
Aku tak pernah pergi pun karnival upin ipin sebelum ni. Pernah nampak iklan karnival tapi selalu tak ada masa nak pergi cuma kali ni since anak aku dah besar ni macam best pula nak bawa dia berjalan. Memang tak plan sangat pun nak pergi sebab hari tu husband aku kerja dan lepas balik terus dia angkut anak bini teman servis keretea sekali just kebetulan masa tunggu servis kereta nampak orang updat…
Resipi apam pisang

Resipi apam pisang

Aku nak kena update resipi kuih muih yang aku buat sendiri dalam blog sebab benda ni bukan buat hari-hari takut lupa pula. Ada masa nak buat memang rujukan pertama aku adalah blog sendiri. Biasa bagi orang lain tapi ist…
Survey tadika anak

Survey tadika anak

Aku ni kategori mak yang terlalu fikir masa depan ke macam mana entah atau itu normal untuk semua mak? Aku start survey tadika anak ni dari tengah tahun 2017 lagi. Kalau ikut tahun 2018 baru Asyraf 4 tahun la. Ada yang …
Resipi Kek Batik simple

Resipi Kek Batik simple

Kek Batik sedap dan mudah cuma kalau nak buat tu malas so jadi lah payah. hahahah Macam aku juga la walaupun kek ni paling senang dan cepat tapi berapa kali je pernah buat? Bila mood datang je buat atau paling tidak aku…
Penapis pilihan - Coway

Penapis pilihan - Coway

Kalau sembang pasal penapis air mana bagus 4 hari 4 malam pun tak habis. Sebelum aku decide nak ambil penapis coway ni pun sama. Merata aku tanya orang even dekat facebook pun aku ada tanya. Komen bukan main panjang ora…
Kos bersalin di Putra Medical Centre (PMC) terkini

Kos bersalin di Putra Medical Centre (PMC) terkini

Dulu masa Asyraf aku bersalin dekat PMC (Putra Medical Centre). Tapi harga dulu lain la ye dan semestinya lagi murah dari sekarang. Boleh tengok kos bersalin di PMC masa 2014 dulu. Total kena masa tu dalam RM6400 sebab …
Survey stroller compact dan ringan 2017

Survey stroller compact dan ringan 2017

Aku rasa normal kot tiap kali mengandung jadi addicted dengan barang baby. Kali ni aku macam hari-hari survey stroller baby. Yaa anak pertama aku tak suka stroller masa baby so aku jadi babywearer tegar masa tu. Dulu pu…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...