Trip ke Kota Kinabalu - Rumah Terbalik Sabah (Part 2)

Trip ke Kota Kinabalu - Rumah Terbalik Sabah (Part 2)
Rumah Terbalik Sabah 
Ni antara tempat menarik kalau datang ke Kota Kinabalu. Biasa nya orang singgah rumah terbalik ni masa dalam perjalanan ke Kundasang. Kira dari KK satu jalan nak ke Kundasang la kan tapi kami pergi petang tu hihihi.. Masa dalam perjalanan tu memang hujan so gamble je pergi sana kalau tidak bila lagi kan. heheheh.. Mengisi setiap peluang yang ada la nak berjalan. Tapi alhamd…
Trip ke Kota Kinabalu - Part 1

Trip ke Kota Kinabalu - Part 1

Cuti panjang kali ni ke Kota Kinabalu Sabah. Tahun ni paling banyak berjalan Alhamdulilah rezeki. Aku tak pasti macam mana nak mula cerita pasal trip ke Kota Kinabalu ni sebab memang lama betul aku dekat sana. Seminggu…
Resipi asam pedas ikan tenggiri

Resipi asam pedas ikan tenggiri

Resipi asam pedas ikan tenggiri versi dapur athirah. Kalau ada instagram boleh follow hashtag #dapurathirah. heheh. Banyak resipi aku nak share untuk tatapan diri sendiri tapi banyak dalam draft je. Lepas masak lupa nak…
Sekitar Karnival Upin Ipin 2017

Sekitar Karnival Upin Ipin 2017

Aku tak pernah pergi pun karnival upin ipin sebelum ni. Pernah nampak iklan karnival tapi selalu tak ada masa nak pergi cuma kali ni since anak aku dah besar ni macam best pula nak bawa dia berjalan. Memang tak plan san…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...