Resipi Kek Batik simple

Resipi Kek Batik simple
Kek Batik sedap dan mudah cuma kalau nak buat tu malas so jadi lah payah. hahahah Macam aku juga la walaupun kek ni paling senang dan cepat tapi berapa kali je pernah buat? Bila mood datang je buat atau paling tidak aku beli je. Aku dah pernah share sebelum ni resipi kek batik tapi versi malas punya so kali ni aku nak update versi rajin siap 2 resipi berbeza lagi. hahaha.



1) Resipi kek batik milo…
Penapis pilihan - Coway

Penapis pilihan - Coway

Kalau sembang pasal penapis air mana bagus 4 hari 4 malam pun tak habis. Sebelum aku decide nak ambil penapis coway ni pun sama. Merata aku tanya orang even dekat facebook pun aku ada tanya. Komen bukan main panjang ora…
Kos bersalin di Putra Medical Centre (PMC) terkini

Kos bersalin di Putra Medical Centre (PMC) terkini

Dulu masa Asyraf aku bersalin dekat PMC (Putra Medical Centre). Tapi harga dulu lain la ye dan semestinya lagi murah dari sekarang. Boleh tengok kos bersalin di PMC masa 2014 dulu. Total kena masa tu dalam RM6400 sebab …
Survey stroller compact dan ringan 2017

Survey stroller compact dan ringan 2017

Aku rasa normal kot tiap kali mengandung jadi addicted dengan barang baby. Kali ni aku macam hari-hari survey stroller baby. Yaa anak pertama aku tak suka stroller masa baby so aku jadi babywearer tegar masa tu. Dulu pu…
Resipi kuih lompang atau kaswi

Resipi kuih lompang atau kaswi

Ramai tanya resipi kuih lompang. Nama lain kuih lompang, ada orang panggil kuih kaswi dan seangkatan. Ada warna warni sebenar nya tapi nak senang buah warna coklat ni je. Ada orang cakap ni kuih untuk orang pantang je. …
Surprise Birthday dari suami

Surprise Birthday dari suami

Walaupun birthday aku dah berbulan lepas tapi atas sebab kekangan masa tersadai post ni dekat draft je. As for my own record, I would update this wordless. Okay kan? hahahh. Pertama kali juga laki aku buat surprise deli…
Mencari lokasi dan pakej kahwin di Putrajaya

Mencari lokasi dan pakej kahwin di Putrajaya

Amboi bukan main tajuk kan. Awak yang jumpa posting ni mesti tengah google tempat dan pakej kahwin la tu. Kalau dewan dan hotel mesti dah biasakan. Kalau mencari lokasi luar biasa boleh cuba tengok Laman Warisan, Taman …
Why should you consider Queenstown, Singapore as a place to call home
Rasa suasana kampung di Taman Warisan Pertanian Putrajaya

Rasa suasana kampung di Taman Warisan Pertanian Putrajaya

Taman Warisan Pertanian Putrajaya Pernah dengar Taman Warisan Pertanian Putrajaya ? Mungkin ramai juga dah tau pasal tempat ni tapi ni kali pertama untuk aku sebenar nya. Aku baru tau kewujudan tempat ni dan tak sangka…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...